Történet

Regensburger Tamás vagyok a Sikerre Vezető Kft. ügyvezetője. A cég megalapításához a személyes történetem vezetett.A 2000-es évek elején pályakezdőként nagy lendülettel ugrottam fejest a karrierépítésbe, de a „hogyan” hiányzott a megvalósításhoz.

Három évembe telt, amíg megkapaszkodtam a szakmámban és pár év alatt jó néhány kudarc árán, a saját bőrömön szereztem meg azt a tapasztalatot, ami után 13 éven keresztül felsővezetőként tudtam dolgozni.  Számomra elsősorban nem a pozíció, sokkal inkább az számított, hogy szakmailag fejlődni tudjak, valamint anyagilag is elégedett legyek a lehetőségeimmel.  Soha nem szégyelltem kimondani, hogy a motivációmban a fizetésemnek igen nagy szerepe volt. Abban az időben a legnagyobb fókusz a családalapításon volt ezt szerettem volna megvalósítani.

A karrier és a munkámban elért siker szorosan összekapcsolódott.
Az út nem volt egy sétagalopp, viszont megérte! Az egyetlen dolog, amit sajnálok,  hogy az érvényesülés, a karrierépítés, vagy ha úgy tetszik a sikerre vezető út megtalálása túl hosszú időbe telt.


Ezzel párhuzamosan a korábban említett 13 év alatt a küldetésemmé vált, a tenni akaró kollégák vagy más területen dolgozó szakemberek karrierének támogatása azért, hogy ők ne vesztegessék az idejüket, mielőbb eredményesebbek, ezáltal elégedettebbek tudjanak lenni.

…és hogy kinek mit jelent a siker? …vagy mitől lesz elégedett? Az egyénenként változó. Számomra első sorban a családot, valamint a szakmaiságot jelenti. A Te gondolataidban is biztosan van saját elképzelés. Pontosan emiatt nem hiszek a „tuti megmondásában”, ezért fontos, hogy a közös munka során a saját megoldásodra találjunk rá. Hiszen több megoldás is létezhet. Viszont nem biztos, hogy mindegyik a Te megoldásod.

Az elmúlt évek során az eredményekből és a visszajelzésekből született meg a módszer, hogy akár személyes, akár on-line csoportos vagy akár egyéni fejlesztés során találhasd meg a saját megoldásaidat.

A cél, hogy a tudásod, ezen keresztül a megoldásaidat, mielőbb „forintokra” váltsd!

Azért hoztam létre a kontakt, valamint az online csoportos lehetőségeket, hogy mindezt éles bevetés előtt, tét nélkül, magabiztos rutinná fejleszd!

Hogy mit jelent ez?

1

„Bonbonos doboz effektus”

A közös munka során kiválaszthatod a számodra legtetszetősebb megoldást, amihez kedvet érzel, ahogy a bonbonos dobozból is mindig a számunkra leginkább tetsző kis édességet választjuk.

2

Mindent példákon keresztül dolgozunk fel.

Csoportos képzések esetén például az adott témákról szóló videókurzusok alapját profi színészek által bemutatott üzleti szituációk adják.
Egyéni fejlesztésben pedig egyéni példákon keresztül fogsz a saját megoldásodhoz jutni.

3

Nincs időhúzás! 

Azaz a kontakt csoportos képzésekre rugalmasan, egyénileg tudsz felkészülni, a számodra leginkább megfelelő időpontokban a videó anyagokon keresztül,  mivel a kontakt csoportos képzések díja tartalmazza az adott témához tartozó videókurzushoz való egy évre szóló hozzáférést is. Így, amikor találkozunk, már minden percet a lehetséges megoldásokra, a gyakorlásra, a felmerülő kérdések megválaszolására és azokra az extrákra tudjuk fordítani, amik a videókba nem fértek bele.

Összegezve tehát, az előbbre jutásodban, az érvényesülésedben támogatlak akár egyéni-, akár kis létszámú csoportos fejlesztések során, ahol a fókusz a Rajtad, valamint a Te saját megoldásaidon van.

Hidd el én megtapasztaltam, drága az elvesztegetett idő.
Számodra mit jelentene, ha mindezt megspórolhatnád?

Tarts velem, és találjuk meg a számodra sikerre vezető utat!